Online vis bestellen

Dilvis heeft verschillende webshops opgericht voor een optimale service aan particuliere en zakelijke klanten.
Particulieren kunnen op Palingshop.nl onze verse en gerookte producten kopen en voor viswinkels,
restaurateurs, rokerijen en andere zakelijke klanten kunnen via de Dilvis webshop vis bestellen. 
Alle betalingen geschieden in een beveiligde omgeving via SSL (Secure Socket Layer).
We hebben sinds 2010 ervaring met het versturen van gekoelde verse vis.

ribbel blauw

Palingshop.nl

Gezond, lekker en snel de kwaliteit van Dilvis bij u thuis. Wilt u zelf onze paling roken? Of andere heerlijke verse vis bestellen? Bekijk op Palingshop.nl ons uitgebreide assortiment.

Alle producten worden gevacumeerd en we versturen bestellingen in een EPS doos, voorzien van professionele koelelementen. Op deze manier wordt onze vis altijd vers thuisbezorgd. Voor 23.59 uur besteld? Volgende avond in huis!

Zakelijk webshop Dilvis

Op Dilvis.nl is ons aanbod in de webshop speciaal afgestemd voor zakelijke klanten, zoals viswinkels, restaurateurs, rokerijen en supermarkten. Om het assortiment en de prijzen te bekijken heeft u een inlogcode nodig. Die kunt u eenvoudig hier aanvragen.

Bestellingen worden goed gekoeld verzonden en zelfs via Same Day Delivery bezorgd via een koerier die gespecialiseerd is in food transport. Boven de €100,- gratis verzending. Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak inplannen om te praten over een samenwerking? Neem hier contact met ons op.
 

Logo zijkant
ribbel blauw

Buitenlandse klanten

Bent u niet in Nederland gevestigd, maar wilt u wel de producten van Dilvis afnemen? Dat kan natuurlijk! Via de zakelijke shop versturen we naar Nederland en België, maar we hebben ook de mogelijkheid om pakketten te versturen naar Frankrijk en Duitsland. Neem contact met ons op via info@dilvis.com voor informatie over de verzendkosten en voorwaarden.

Top